AKSARAY / MERKEZ - Hacı Cumali Uğur İlkokulu

Nis

Mrt

Okulumuzun 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için program düzenlendi. Programa şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Sonrasında öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemine uygun yazı ve şiirler okundu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında etkinlikler yapılmaktadır. Faaliyet raporu ve tanıtım filmi aşağıdaki ektedir

Okulumuzun öğrencilerine konferans salonunda "Sıfır Atık" konulu sunum yapıldı.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı yapıldı. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm değerli öğretmenlerimizin günü kutlu olsun

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı. Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 85. yılında büyük bir hüzünle anıldı.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın 100. yılı coşkuyla kutlandı. Törene, tüm şehitlerimize saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Görevli öğrencilerimiz yazı ve şiirlerini okudu. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuza "Önce Vatan 1915 Çanakkale Gezici Mobil Müzeleri" programı kapsamında içerisinde Çanakkale Şavaşı görselleri bulunan bir otobüs gelmiştir. Öğrencilerimiz sırayla müzeyi gezmişlerdir.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törende, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 84. yılında saygı ve minnetle anıldı. Saat 09:05'te başayan siren sesiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Öğrencilerimizin Atatürk ile ilgili yazı ve şiirlerini okumasıyla anma programımız sona erdi.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılı coşkuyla kutlandı. Törene, tüm şehitlerimize saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Görevli öğrencilerimiz yazı ve şiirlerini okudu. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Kas

Okulumuzda, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programı yapıldı.Programı hazırlayan Melek AKBEY öğretmenimize , emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Törene tüm şehitlerimize saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Görevli öğrencilerimizin yazı ve şiirlerini okumasıyla devam eden programımız İlkokul öğrencilerimizin hazırlamış olduğu oratoryo ile son buldu. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.